Zo kan je langer in bed blijven liggen

Behoor jij tot die mensen die moeilijk uit bed komen, te lang blijven snoozen en dan uiteindelijk erg moeten haasten om op tijd op je werk te komen? Dan zijn deze tips iets voor jou. Zo hoef je niet meer allerlei haastige taferelen uit te voeren om de bus te kunnen halen en kun je nog net zo lang in je bedje blijven liggen. Je hebt ochtendmensen en je hebt avondmensen. Als je jezelf herkent in bovenstaande beschrijving dan gok ik dat je een avondmens bent (of een ochtendmens dat houdt van uitslapen tussen je bed vol luxe sierkussens, het is maar hoe je het bekijkt!). grote kans dat jij ’s ochtends niet op je best en op je allervrolijkst bent. Ook een grote kans dat je pas op je werk ontbijt, omdat je daar ’s ochtends echt geen tijd voor hebt of maakt. Ontbijt je wel, dan zal dit hoogstwaarschijnlijk aan het aanrechtblad zijn. Toch is dat helemaal niet nodig.

Nagels

Veel vrouwen zullen beamen dat zij ’s ochtends hun nagels nog (willen) lakken. Natuurlijk kan je zeggen dat je dat gewoon de avond ervoor moet doen, maar soms weet je dan nog niet wat je aantrekt. En je nagels mogen natuurlijk niet vloeken bij je outfit. Het is daarom belangrijk dat nagellak snel droogt, anders kan je tien minuten niets doen en dat zijn ’s morgens vroeg heel kostbare minuten. Schaf daarom speciale nagellak of speciale druppels aan bij de drogist die ervoor zorgen dat je nagels sneller drogen.

Douchen

Douche de avond van tevoren en niet in de ochtend. Dat scheelt alweer een halfuur als je ook je haren wast en föhnt. Heb je toch een douche nodig om wakker te worden, zorg dan dat je alleen hoeft te ‘spoelen’ en er geen scheermesjes of shampoo aan te pas hoeven te komen.

Make-up

Breng wat basismake-up aan en maak je look in de loop van de dag af. Neem een make-uptasje mee naar je werk en duik snel even het toilet in.