Wat ga ik vandaag eten in mijn pauze?

Ondanks dat een groot deel van de werknemers of studenten nog brood meeneemt naar het werk of de school zijn er veel alternatieven te bedenken. In de kantine kom je er vaak al een aantal tegen. Er zijn meestal broodjes te verkrijgen of snacks zoals een frikandel, een saucijzenbroodje of een tosti. Betaald lunchen is alleen wat aan de dure kant want een simpele tosti kan al snel twee euro kosten.
Je kan natuurlijk thuis ook iets lekkers bereiden voordat je naar je werk of studie vertrekt. Het maken van een broodje gezond met onder meer ham, kaas, komkommer, tomaat en een gekookt eitje is eenvoudig. Ook een broodje met tonijnsalade kan tot de mogelijkheden behoren. Iets wat vaak vergeten wordt, maar wel erg lekker is, zijn verschillende soorten wraps.

Waarom is dit gerecht populair?

Behalve dat het zeer gemakkelijk is om wraps te bereiden, kun je ze ook op verschillende momenten nuttigen. Ze worden bijvoorbeeld geserveerd op verjaardagen als een tussendoortje of borrelhapje. Daarnaast kun je ze gerust als een lunch of volledige maaltijd zien. Wraps zijn naar eigen smaak te maken want de tortilla kun je met veel verschillende ingrediënten vullen en bereiden.

Waarmee kun je de tortilla vullen?

Afhankelijk van je voorkeuren kun je een tortilla met (bijna) alle soorten vlees, vis of groenten vullen. Snijd het vlees of de vis in reepjes en verdeel het over het aantal porties. Er zijn een aantal bekende soorten van het gerecht uit deze voorkeuren voortgekomen, namelijk wraps met kip, gehakt of wraps met zalm. De vegetarische variant is ook heel populair.